top of page

Huidverzorging

Waarom wij gekozen hebben voor de verzorgingsproducten van Ericson Laboratoire? De huidverzorgingsproducten van Ericson Laboratoire ondersteunen niet alleen huidverbetering maar ook huidtherapie. De Ericson Laboratoire-filosofie is erop gebaseerd de huid gezond te maken/houden door het chronische tekort aan vitaminen en antioxidanten te corrigeren. Zo worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd en geoptimaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Pur Oxygen

Helpt de huid te beschermen tegen de verschillende vormen van vervuiling die de huidbarrière verzwakken en vroegtijdige veroudering versnellen. De wereldwijde anti-vervuilingstechnologie helpt bij het herstellen van zichtbare schade veroorzaakt door milieu-agressie. Met een verbeterde dagelijkse bescherming tegen oxidatieve stress, straalt de huid en straalt ze gezond uit.

Hydra Advanced

De Hydra Advanced formules helpen bij het herstellen, behouden en optimaliseren van de hydro-lipidische balans van de droge en vochtarme huid, door ondersteuning van de natuurlijke hydratatiemechanismen en versterking van de epidermale barrière. Deze innovatieve formules zijn gericht op het herstellen van de vochtbalans, waardoor de huid wordt gevoed, verfrist en een jeugdige uitstraling krijgt.

Biologic Defense

De Biologic Defense werkt door innovatieve formules en actieve ingrediënten om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, stress en vrije radicalen. Deze behandeling is ontworpen om de natuurlijke barrière van de huid te versterken, waardoor deze beter in staat is om vocht vast te houden en schadelijke stoffen buiten te houden.

Vitamin Energy

Een krachtige lijn van huidverzorgingsproducten die zijn verrijkt met essentiële vitamines (A, C, E en B-complex) en energie-gevende ingrediënten. Ontworpen om de huid te voeden, te revitaliseren en te beschermen, biedt deze geavanceerde lijn een boost van energie voor een gezonde en stralende teint. Ideaal voor mensen die behoefte hebben aan een oppepper voor hun huid, of het nu gaat om het bestrijden van tekenen van vermoeidheid, het herstellen van vitaliteit of het bevorderen van een jeugdige uitstraling. 

Line Reducer

De cosmeceutische anti-rimpel expertise geïnspireerd door injectables. Botox effect zonder injectie. De verschillende soorten rimpels vereisen complementaire benaderingen. Line correction is ontwikkeld als alternatieve oplossing voor medi-esthetische injecties. De formules zijn geconcentreerd in bio-mimetische peptiden en antioxiderende actieve ingrediënten om tegelijkertijd dynamische, statische en oxidatieve stressgerelateerde rimpels aan te pakken

Genxskin

De anti-verouderende, verstevigende huidverzorging ontworpen om de integriteit van de extracellulaire matrix te behouden. Vanaf de leeftijd van 30 jaar verandert de afbraak van collageen- en elastinevezels de stevigheid en toniciteit van de huid. Genxskin is een anti-verouderingsprecursorbehandeling die de essentiële functies van de extracellulaire matrix helpt ondersteunen. Het draagt ​​bij aan het opnieuw verdichten van de huid en het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering.

Novapeel

Coming soon...

bottom of page