top of page

Handverzorging

We begrijpen dat je handen een belangrijk visitekaartje zijn en daarom willen wij met onze manicurebehandeling je handen de aandacht te geven die ze verdienen. Bij Schoonheidsinstituut Natur'elle geloven we dat nagellak niet alleen mooi, maar ook duurzaam moet zijn. Daarom bieden we gellak aan die je nagels wekenlang laten stralen. Onze gellak is bestand tegen chippen en vervagen, waardoor je langer kunt genieten van perfect gekleurde nagels.

De voordelen van gellak zijn duidelijk:​

Gellak blijft langer mooi zonder af te bladderen, zodat je nagels er altijd verzorgd uitzien.

Dankzij de UV-technologie is de gellak direct droog en gehard, waardoor je meteen kunt genieten van je prachtig gekleurde nagels.

Onze gellakcollectie omvat een breed scala aan kleuren, van tijdloos en klassiek tot trendy en gedurfd. Zo vinden we altijd de perfecte tint die past bij jouw stijl.

bb08fd11-c9b3-45a8-9271-0352e6b210d0.jpg

Voetverzorging

We streven naar totale lichaamsverzorging, en dat geldt ook voor je voeten. Onze pedicurebehandelingen zijn ontworpen om je voeten te verfrissen, te revitaliseren en te laten stralen.

Een regelmatige pedicure is niet alleen een esthetische keuze, maar ook essentieel voor de gezondheid van je voeten. Het voorkomt problemen zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels.

Onze pedicurebehandelingen zijn niet alleen gericht op het oplossen van problemen, maar ook op ontspanning. Geniet van een moment voor jezelf terwijl wij je voeten in de watten leggen.​

c146c437-d9ec-4b30-b2fa-b4a2865b905a.jpg
bottom of page