top of page

Over ons

Onze missie is om een oase van ontspanning en schoonheid te creëren, waar klanten niet alleen hun uiterlijk, maar ook hun innerlijke welzijn kunnen verbeteren. Achter ons warme onthaal en onze toewijding schuilt het verhaal van twee gepassioneerde vrouwen - Jana en Jeannine.

Jana

"Na het succesvol afronden van mijn opleidingen schoonheidsverzorging en haarverzorging begon ik met vastberadenheid en passie als zelfstandige en bouwde ik gestaag aan mijn vaardigheden en cliëntenkring. Klanten worden niet alleen aangetrokken door een professionele deskundigheid, maar ook door een zorgzame aanpak. Mijn toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten en mijn vermogen om een persoonlijke band met mijn klanten op te bouwen, vormden de kern van Schoonheidsinstituut Natur'elle.

 

Later kwam mijn mama, Jeannine bij het team, gedreven door haar verlangen om anderen te helpen zich beter te voelen in hun eigen huid. Met een natuurlijke affiniteit voor schoonheid en een innemende persoonlijkheid voegde Jeannine niet alleen een extra paar bekwame handen toe aan het team, maar ook een warm hart dat de klanten onmiddellijk omarmde."

Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en passen onze diensten aan om aan hun verwachtingen te voldoen.

bottom of page