Pupa True Eyebrow Pencil

De Pupa True Eyebrow Pencil is een wenkbrauwpotlood met borsteltje. Met het borsteltje op het uiteinde van het potlood kunnen de wenkbrauwen eenvoudig in de juiste vorm worden gebracht en vult het potlood de wenkbrauwhaartjes op en worden deze voorzien van een natuurlijke en frisse kleur. De vorm van de wenkbrauwen wordt gecorrigeerd en krijgt een egaal uiterlijk. Het resultaat: prachtige wenkbrauwen die voor een expressieve blik zorgen. Verkrijgbaar in 4 natuurlijke, stijlvolle kleuren.

Pupa High Definition Eyebrow Pencil

De Pupa High Definition Eyebrow Pencil is een wenkbrauwborstel en draaistift in één. Met het borsteltje kunnen de wenkbrauwharen in de juiste richting geborsteld worden en met de draaistift kan de wenkbrauw eenvoudig ingetekend worden. Het potlood is watervast en heeft een langdurig resultaat. De Pupa Definition Eyebrow Pencil is te verkrijgen in 4 natuurlijke, stijlvolle kleuren.

Pupa Eyebrow Plumping Gel

De Pupa Eyebrow Plumping Gel is een verdikkende en fixerende wenkbrauwengel. De gel zorgt ervoor dat de wenbrauwen worden opgevuld, meer volume krijgen en egaal worden gekleurd. De wenkbrauwen worden in model gebracht en blijven gedurende de hele dag goed zitten. Het resultaat zijn mooie, expressive maar natuurlijke wenkbrauwen. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.