Standaard pagina

Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes

De Pupa Vamp! Mascara Explosive Lashes is een zwarte mascara die de wimpers een ultravolle en intens volume geeft voor een explosief effect! De rijke textuur en maxi ultra zachte borstel zorgen voor volle, perfect gedifineerde, gekrulde en vooral ultiem verleidelijke wimpers. Laag risico op allergieën, oogheelkundig getest, zonder parabenen.

Pupa Vamp! Mascara All In One

De Pupa Vamp! Mascara All In One zorgt voor volumineuze, lange en gekrulde wimpers. Een unieke treatment maakt je natuurlijke wimpers langer en sterker. Zo heb je niet alleen met mascara prachtige wimpers, maar ook zonder! Al na 30 dagen zijn je wimpers voller, langer, dikker en sterker.

Pupa Vamp! Definition

Pupa Vamp! Mascara Definition is de nieuwste versie van de Pupa Vamp! Mascara. De Mascara zorgt voor perfect gescheiden en gedinifieerde wimpers met een buitengewoon volume. Laag risico op allergieën, oogheelkundig getest, geschikt voor gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen

Pupa Vamp! Ready To Shadow Jumbo Oogschaduw Potlood

Deze nieuwe Pupa oogschaduw heeft de perfectie van een oogschaduw en het gebruiksgemak van een potlood!
De geperste poeder heeft een fluwelen textuur en draagt comfortabel.
Dankzij het potlood zeer gemakkelijk in gebruik, zo zet je in een handomdraai je perfecte oogschaduw zonder gebruik van een penseel. Onmisbaar in je handtas.
De innovatieve productietechnologie maakt het mogelijk om het poeder in een houten potlood te verdichten zonder de hulp van klassieke bindmiddelen. De fluweelzachte ingrediënten staan ​​garant voor hechting en maximaal draagcomfort voor een lange tijd.
Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren!

Pupa Made To Last Definition Eyes

De Pupa Made To Last Definition Eyes is waterbestendig, heeft een romig zachte textuur, is hoog gepigmenteerd en heeft een uit-/ en indraaibare tip. De Made To Last Definition Eyes kan als oogpotlood maar ook als eyeliner of zelfs oogschauw worden gebruikt. Door de verschillende kleuren en gebruikswijzen zijn de mogelijkheden eindeloos! Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.