Massages

Indische massage

De techniek is duizenden jaren oud en wordt beschouwd als de basis van alle massages. De effecten zijn subliem: optimale ontspanning, nieuwe levenskracht, meer zin in het leven, een grotere weerstand en minder pijn.

 

Bij Indische massage wordt warme olie gebruikt. Belangrijke lichaamsdelen zijn de handen, de voeten en het hoofd. Spanningen worden weggenomen zodat alle lichaamsenergie weer vrij kan stromen en nog wordt gestimuleerd.

 

Relaxatiemassage

Een goede massage is ontspannend en vereist ook wat basiskennis van massagetechnieken. Je neemt spanning weg en brengt iemand volledig tot rust.  Indien je kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het gehele lichaam, voorkant en achterkant van het haar tot de topjes van de tenen behandeld. De relaxatiemassage zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.

De spieren worden volledig losgemaakt, de bloedsomloop in de spieren en de huid wordt op gang gebracht waardoor de stofwisseling beter kan plaats grijpen en toxines (gifstoffen die verantwoordelijk kunnen zijn voor pijn en spanning) en andere stoffen sneller worden afgevoerd. Zuurstof wordt naar de spier gebracht zodat deze weer alle energie optimaal kunnen benutten. Dit geeft een gevoel van ontspanning!